ضرورت استفاده صنایع از پتانسیل اساتید و دانشجویان برای حل مشکلات

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بر ضرورت استفاده صنایع از پتانسیل اساتید و دانشجویان به منظور حل مشکلات کشور تاکید کرد و گفت: بیش از سه میلیون جوان دانشجو و صد هزار استاد در دانشگاه‌های ما حضور دارند که می‌توانیم از ظرفیت و پتانسیل آنها در جهت حل مشکلات کشور استفاده کرد.


به گزارش ایسنا، حجت الاسلام مصطفی رستمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها و وزارت صنعت، معدن و تجارت که در نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد، با اشاره به اینکه بعد از انقلاب تحولات مهمی در کشور رخ داد، اظهار کرد: پس از انقلاب ظرفیت‌های اقتصادی کشور در دست جوانان کشور قرار گرفت و نهادهایی مانند جهاد دانشگاهی و جهادسازندگی با حضور در صنایع زمینه‌ساز پیشرفت شدند.


وی با اشاره به اینکه این ظرفیت‌ها باید به جوانان ما منتقل شود و آنها نیز باید مسائل جاری را بشناسند و با امید، باور و اطمینان مسئولیت‌ها را به دست گیرند، گفت: بیش از سه میلیون جوان دانشجو و ۱۰۰ هزار استاد در دانشگاه‌های ما حضور دارند که این مسئولیت‌ها را باید بپذیرند.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها رویکرد وزارت صمت در این بخش را ایجابی و خوب دانست و گفت: نمایشگاهی که چند وقت قبل در حسینیه امام خمینی (ره)برگزار شد و تحسین رهبر انقلاب را به همراه داشت، حاکی از این رویکرد است. همانجا قرار شد مجموعه‌های دانشگاهی با کمک دوستان‌ نهاد با ظرفیت‌های تولیدی صنعتی و تلاش صنعتگران از نزدیک آشنا شوند و زمینه‌های این بازدیدها پایه‌گذاری شد.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
لینک مطالب دیگرآموزش میوه خشک

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید